BEPAAL JE ROUTE

Vanuit een holistische visie op de mens en op stress biedt Compagnon de route je drie krachtige Routes aan.

De drie routes staan op zich en kunnen ook in scholen en organisaties gegeven worden.

"Als koepelfederatie organiseren wij regelmatig bijscholingen voor personeel en medewerkers van de Vlaamse sportfederaties. Gezien we merkten dat zij aan een steeds grotere tijds- en kwaliteitsdruk onderworpen worden en veel stress ervaren, vroegen we Barbele een bijscholing “van stress naar energie” te verzorgen. Met haar sportachtergrond én een brede kijk en interesse, was zij de ideale persoon voor onze doelgroep."

Leen Magherman, Federatie ondersteuner VSF

"Ik werk graag met Barbele samen om het onderwijsveld te inspireren over een gezonde kijk op kinderen/jongeren en op zelfzorg als leraar. Barbele weet met innerlijke rust enthousiast te maken en tot denken en actie aan te zetten."

Maarten Van de Broek, Directeur Vonk & Visie

"Als lerarenopleider vind ik het belangrijk dat we waken over de mentale en fysieke gezondheid van de studenten – de leraren van morgen. Daarom vroegen we aan Barbele om een workshop te verzorgen waarbij ze de studenten tools heeft aangereikt rond stress- en timemanagement. De studenten konden onmiddellijk aan de slag met de gekregen tips. Barbele wist de studenten te boeien door gebruik te maken van actieve werkvormen, een presentatie met sprekende beelden en vooral door haar manier van zijn. Een inspirerend voorbeeld voor elk van ons!"

Eline Coppens, Docente HoGent