Logo Image

Daar begin ik niet aan

28.09.2017

Da’s niets voor mij. Zo onpersoonlijk. Daar zal ik nooit aan beginnen. Zo kan je toch geen contact hebben met je publiek. ….’ En zo had ik – nog niet eens zo lang geleden – nog een hoop meningen, oordelen, (beperkende) overtuigingen over iets waar ik nu toch mee van start ga: namelijk het geven van Webinars.

Wat is een Webinar? Een webinar is een samenvoeging van de woorden ‘Web’ en ‘Seminar’, het is dus een seminarie/opleiding via het internet waarbij er alleen online publiek aanwezig is. Nadat je je hebt geregistreerd volg je via de inschrijvingslink de opleiding vanachter je PC, Mac, Tablet of smartphone. Je ziet en/of hoort de spreker life terwijl de (powerpoint)slides gepresenteerd worden.

Langs deze weg kan ik dus veel mensen tegelijkertijd bereiken en dat is dan ook de hoofdreden waarom ik mijn huidige inspiratie-sessie vervang door het webinar ‘5 knooppunten waarop je kan kiezen’. Ik zal dit Webinar geregeld geven. Al mijn anderen (route)opleidingen worden nog steeds volledig in real life gegeven 😊

Hoe ben ik uit mijn ‘weerstand’ rond webinars geraakt? Door er zelf te volgen en me hierin op te leiden. Door het volgen van verschillende webinars werden heel wat van mijn bezwaren hieromtrent ontkracht. Zo mocht ik ervaren dat er toch contact gecreëerd kan worden tussen publiek en trainer, ja zelfs krachtige interactie heb ik al meermaals mogen ervaren. Ook mezelf comfortabel kunnen nestelen in mijn eigen omgeving om een opleiding te volgen ben ik meer en meer gaan waarderen.

In mijn ondernemerschap heb ik al meer dan eens grote doorbraken gemaakt door afstand te doen van oordelen en ‘gelijk willen hebben’ en de mogelijkheden en opportuniteiten te durven en willen zien van zaken waar ik me niet onmiddellijk mee identificeer.

Ik treed dus ook nu terug uit mijn vertrouwde, ‘succesvolle’ comfortzone en kondig jullie het eerste compagnon de route webinar aan dat doorgaat op 5 oktober om 20u. Een nieuw gegeven, absoluut ook spannend voor mij, temeer er onmiddellijk na het aanmaken van de link al heel wat inschrijvingen kwamen. Ik dacht mijn eerste webinar ‘veilig’ voor een klein publiek te  doen…. Anderzijds ervaar ik het als een mooie bevestiging dat ik de juiste weg aan het bewandelen ben.

In het webinar ‘5 knooppunten… waarop je kan kiezen’ deel ik hoe je vijf knopen – waarmee je in de knoop kunt geraken – (h)erkent en welke keuzes je op op die knooppunten kan maken.

Kijk op onze kalender wanneer het webinar de volgende keer doorgaat link toevoegen

Barbele

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels

Laat hier een bedenksel, ervaring,… achter

Bedenksel (3)

  • An Denys says:

    Wordt dit webinar in de toekomst ook overdag gegeven?

    • Barbele says:

      Beste An Dit webinar zal in de toekomst wellicht op verschillende tijdstippen worden gegeven. Barbele

  • Francoise says:

    Barbele, ik wens je superveel succes met deze nieuwe weg om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Ik vind het superspannend! Je bent zo goed bezig. Proficiat!

  • Lees meer

    Lees meer

    29.01.2018

    Hoe jouw voornemens wel kans op slagen hebben…

    Ik krijg de laatste tijd vanuit verschillende hoeken te horen dat het voor mensen niet duidelijk is

    Lees meer

    Lees meer

    Van Hoed naar Goed

    27 november 2017: Naomi, Erika met haar broer en ikzelf spreken af in de loft van Naomi voor een op

    Lees meer

    Lees meer

    05.01.2018

    Make it happen

    We zijn vandaag 5 januari 2018. Het begin van een nieuw jaar. Zoals het hoort wensen we elkaar dan h

    Lees meer

    Lees meer